Siirry suoraan sisältöön

Toimitusehdot

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteesta www.wieldbmx.com. Tilauksen yhteydessä kerätyt tilaajan tiedot säilytämme asiakastietorekisterissämme (tietosuojaseloste). Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja
Toimituskulut 0 €, kun tilauksen yhteenlaskettu loppusumma ylittää 100 €.

Toimitukset

Lähetämme tuotteet pääsääntöisesti tilauspäivänä tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos jokin tilauksen tuotteista on tilaushetkellä loppu varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Noutamaton paketti
Jos et ole noutanut pakettia noutopisteestä/pakettiautomaatista säilytysajan sisällä, se palautetaan WIELD BMX:lle ja tilaus hyvitetään sinulle. Säilytysajan löydät paketin saapumisilmoituksesta. Mikäli edelleen haluat nämä tuotteet, sinun tulee tehdä uusi tilaus. Jos sinulla on kysyttävää paketistasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Pidätämme oikeuden periä asiakkaalta maksun noutamatta jätetystä paketista. Perittävä maksu on 30€. Maksu sisältää palautus- ja käsittelykustannukset.

Toimitustavat

Posti 6,90 €
Pyrimme toimittamaan tilaukset Postiin tilauspäivänä tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.
Postin ilmoittama toimitusaika paketeille kotimaassa on 1 – 3 arkipäivää.

Matkahuolto 6,90 €

Pyrimme toimittamaan tilaukset Matkahuoltoon tilauspäivänä tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.
Matkahuollon ilmoittama toimitusaika paketeille kotimaassa on 1 – 3 arkipäivää.

Maksuton toimitus Turku 0,00 €
Toimitus haluttuun osoitteeseen Turun rajojen sisällä. Valitse tämä toimitustapa, mikäli haluamasi toimitusosoite sijaitsee Turun rajojen sisällä ja haluat nopeimman mahdollisen toimituksen ilman toimituskuluja. Tilauksen kommentit osioon voit halutessasi laittaa toiveen tilauksen toimituksen ajankohdasta. Saat tilauksen tehtyäsi tilausvahvistuksen sähköpostiin ja tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla vahvistuksen/kyselyn toimituksen ajankohtaan liittyen.

Maksutavat

BlueCommerce -verkkomaksu: Maksaminen tapahtuu Verifone Finland Oy:n (Y-tunnus 0943819-9) tarjoamilla maksutavoilla.
– Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Danske Bank, S-Pankki, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, Osuuspankki, Handelsbanken, Aktia
– Korttimaksutavat: Visa, Visa Electron, Mastercard
– Siirto
– MobilePay

Tuotteen palautus

Tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki 6. luku 14§). Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on tehtävä peruuttamisilmoitus ennen peruuttamisajan päättymistä. Peruuttamisaika päättyy 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Emme vastaanota palautuksia mikäli peruuttamisilmoitus tehdään yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta, ellei pidemmästä palautusajasta ole etukäteen erikseen kirjallisesti (tilausvahvistuksessa tai muuten esimerkiksi sähköpostitse) sovittu.

Peruuttamisilmoituksen voit tehdä palautelomakkeellamme tai sähköpostitse osoitteeseen info@wieldbmx.com, jonka jälkeen ilmoitamme sinulle pysyvällä tavalla (pysyvä tapa = tietojen antamista henkilökohtaisesti kirjallisesti tai sähköisesti siten, että vastaanottaja voi tallentaa ja toisintaa tiedot muuttumattomina) peruuttamisilmoituksen saapumisesta ja ilmoituksen kohteena olevan tilauksen peruuttamisoikeuden voimassaolosta. Saatuanne meiltä ilmoituksen peruuttamisilmoituksen saapumisesta ja todennuksen peruuttamisoikeuden voimassaolosta, voitte palauttaa tuotteen tilauksen mukana tulevien palautusohjeiden mukaisesti.

Ilmoituksesta tulee ilmetä:
– Tilaajan nimi
– Tilaajan yhteystiedot (sähköposti)
– Halu peruuttaa sopimus koskien tilausta
– Tilausnumero
– Tilauspäivä
– Vastaanottopäivä
– Palautettavan tuotteen kunto peruuttamisoikeuden voimassaolon todentamiseksi.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16§ mukaisesti:
Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos tuote valmistetaan tai muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi, kuten erikoistilauksena rakennetut pyörät ja vanteet.

Palautusohjeet
– Huomioi, että palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, alkuperäiskuntoinen, alkuperäispakkauksessa kaikkine pakkauksen sisältöineen, mahdolliset tuotetietolaput/ripustettavat etiketit/merkkilaput/tuote-etiketit irrottamattomina ja täten jälleenmyyntikelpoinen.
– Jos tuotteen kunto ei vastaa edellä mainittuja jälleenmyyntikelpoisuuden ehtoja, emme voi valitettavasti palauttaa rahoja kyseisestä tuotteesta.
– Tuotteen ollessa palautuskelpoinen, täytä toimituksen mukana tullut palautuslomake ja lähetä lomake palautuslähetyksen mukana.
– Pakkaa tuote lähetyspakkaukseensa tai muuhun vastaavaan lähetyspakkauksen kokoiseen tuotetta suojaavaan pakkaukseen. Sulje pakkaus pakkausteipillä mukaillen alkuperäistä lähetyspakkausta.
– Complete-pyörät toimitetaan niiden alkuperäispakkauksessa, joten toimituspakkausta avatessa huomioi pakkauksen mahdollinen uudelleenkäyttötarve asiakaspalautuksessa. Complete-pyörät on palautettava alkuperäisessä toimituspakkauksessaan. Avaa pakkaus yhdeltä kapealta reunalta ja pakkausta palautukseen käytettäessä sulje reuna siististi pakkausteipillä.
– Vie paketti Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen ja pyydä paketille halvin mahdollinen toimitus vastaanottajan osoitetta lähimpään mahdolliseen toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Vaihtoehtoisesti lähetä paketti Postin tai Matkahuollon verkkosivuilla. Maksa lähetys ja säilytä maksusta saamasi kuitti. Palautuksen saavuttua WIELD BMX:lle pyydämme sinulta sähköpostitse kopion (kuva/skannaus) kuitista, jotta voimme palauttaa sinulle maksamasi toimituskulut. ( Huom! Älä jätä pakettia paikkaan josta et saa todistusta palautuksestasi ).
– Vaadi toimipisteessä vastakappale lähetyksestä jolla voit seurata, että paketti varmasti palautuu meille ja saat rahasi takaisin. Huom! Pelkkä kuitti ei riitä siinä tapauksessa, jos paketti katoaa, joten säilytäthän aina palautuksen vastakappaleen sekä kuitin.
– Pyydämme sinua säilyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät dokumentit huolellisesti, kunnes olet saanut WIELD BMX:ltä tiedon palautuksen vastaanottamisesta.
– Complete-pyörien palautukseen suosittelemme pakettikoon huomioon ottaen käytettäväksi Matkahuollon pakettipalvelua, joka mahdollistaa tässä tapauksessa alhaisemmat toimituskulut. Lähetä Matkahuollon toimipisteestä M Maxi Pitkä-paketilla (hinta 20,90€).
– Hyvitämme maksamasi toimituskulut tilillesi tilauksen maksusuorituksen palautuksen yhteydessä, lukuun ottamatta ylimääräisiä kustannuksia, jotka ovat aiheutuneet valitsemastasi muusta kuin suosittelemastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta. 

Yhteystiedot asiakaspalautuksia varten:
Wield BMX Oy
Rajatie 10
21160 Merimasku
puh. 0449804324

Lisääthän lähetyksen pakettikortille vastaanottajan puhelinnumeroksi 0449804324. Puhelinnumero on välttämätön, jotta kuljetusyhtiö saa toimitettua meille paketin noutoon vaadittavan saapumisilmoituksen.

Rahojen palautus
Kun palautus on vastaanotettu, käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi. Kuluttajansuojalain 6. luvun 17§ mukaisesti, suoritus palautetaan kun tavara on palautettu (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038#L6P17).